Translate

27 december, 2016

CURRENTLY: MURAKAMI, OSKRIVNA BLAD OCH ATT TA VARA PÅ DE SMÅ GREJERNA

Hej hörni, här är en kort lista vad jag pysslar med för tillfället. Är förstås hemma i Karlskrona och firat jul med familjen. Sov ungefär tre och en halv timme efter juldagen då jag var ute och svirade och kom hem tidigt. Det här med att leva hörni, så jädra häftigt.

Läser: Kafka på stranden av Haruki Murakami. Mitt mål är att läsa ut den innan året tar slut men det är också med blandade känslor då boken är helt fantastisk. Jag lånade också boken Fuckups och businessblunders från bibblan så den är prio då jag måste lämna tillbaka den redan första veckan i januari.
Äter: Mycket gröt, älskar gröt. Och turkisk yoghurt. Lite julmat också.
Funderar på: Lite olika saker, mest hur spännande det är att öppna upp sig och prata med nya människor. Att alla är oskrivna blad för dig första gången du träffar dem. Och hur mycket kläderna vi väljer att ha på oss säger om oss som människor, och hur arbetskläder bara skalar av personligheten till 100%.
Lyssnar på: Spotify har gjort en spellista med mina mest spelade låtar under 2016. 101 fantastiska låtar.
Njuter av: Första koppen kaffe på morgonen. Himmelskt. Att dricka kaffe med en vän. Sitta i soffan en hel dag med en god vän, äta pizza och skratta ihop. Gå ut och dansa.
Kollar på: Designated Survivor, Shooter och så kollar jag om på Elementary. SKAM OCKSÅ. Som jag har älskat att kolla på Skam.
Älskar: Att det är december och vi snart har ett nytt år. Så spännande vad jag kommer ta mig för nästa år, nya äventyr och roliga saker.
Gör mig glad: Människor. De små grejerna, en solnedgång, en kopp kaffe, en frisk kylig morgonluft, när Zoegas rostar kaffe och det luktar kaffe över hela staden. När det blåser över Södra Långöbron. Att känna regndroppar mot huden. Morna mig länge i bingen.

Avslutar med de två senaste soluppgångarna.


Inga kommentarer: