Translate

17 april, 2016

THE SUNSET CREW, ROM OCH COLA OCH ATT PLÖTSLIGT KÄNNA SIG GAMMAL

Vad sägs om att kolla på solnedgången tillsammans? sa Dennis till mig och Emma efter att vi varit på IKEA och lyssnat på en hållbarhetsföreläsning. Vad sägs om att dricka sprit medan vi kollar på solnedgången? sa jag.
Hell yeah sa vi alla tre.

Vi möttes på Knutan och gick sedan till hamnen.Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Hur annorlunda det måste vara att växa upp i dessa tider. Hur vi hade tidsbegränsning på hur länge vi fick vara på internet när vi var små. Hur vi fuskade till oss PRO på Lunarstorm. Hur vi satt där på piren och gnällde på unga människor som väsnades i närheten. Hur vi helt plötsligt kände oss gamla.
Det var så fint att sitta där på en sten med två jädrigt bra människor bredvid mig. När solen gått ner satt vi kvar och kollade på färgerna tills de försvann. Vi gick hem till mig i och med att jag bor närmast, jag slängde ihop en äppelpaj som vi mumsade på samtidigt som vi kollade på New Girl.

3 kommentarer:

Sandra sa...

Men så fint! Ibland saknar jag verkligen Helsingborg, men bara ibland :P

Malin / Inte vego, men sa...

Hur fuskade man till sej PRO på Lunarstorm?? Tänk om man vetat det när man behövt det. Mvh en som uppfattar det viktiga i texter.

Matsdotter sa...

Wow vilka färger! Så fin solnedgång :)